Home

 

Hallo allemaal!
Ten eerste een heel goed nieuwjaar met heel veel geluk en gezondheid en liefde!!!
Het is 2 weken sinds de operatie aan mijn elleboog en het gaat ok. Ik kan zelfs al heel lichtjes stoten. Wat mijn wedstrijd betreft ben ik nog niet wijzer geworden dus dat houden jullie tegoed!!

Ik ga het over het gala van de 24e januari hebben! We gaan het zo doen dat we elke keer een partij of 2 gaan bespreken op mijn website.
We beginnen onderaan met de profs!!
Ridoaun versus Soares:
Het wordt voor allebei hun eerste profpartij maar 4x3 min is makkelijk voor ze, want de mannen zijn al jaren gewend om over 5x3 min te gaan. Ze komen allebei uit het kickboksen en draaien al jaren mee! Ze hebben onder de thai boks regels zelfs al een keer tegen elkaar gestaan en toen won Ridoaun op punten!!! Dus we kunnen wat verwachten!
Soares bokst al een tijdje als amateur en heeft zelfs meegedaan aan de nederlandse kampioenschappen. Hij is een heel goede bokser. Zijn sterke kanten zijn: goed bewegen op zijn benen en zijn bovenlijf, is snel met de handen en kan varieren!! Hij heeft ook een behoorlijke punch in huis en met zijn ervaring in het boksen heeft hij een voorsprong op Ridoaun!
Ridoaun is een niet zo een beweeglijke bokser, kan zowel links voor als rechts voor boksen en heeft een stoot in allebei de handen met bovendien een goede dekking!!
Nou aan jullie de vraag: wie denk je dat er wint?! Stuur een emailtje naar !!!

Partij 2:
Najim Athouallie versus Stanley Witteling
Najim Athouallie is een jongen die echt naam heeft gemaakt in het thaiboks wereldje. Hij veel partijen achter de rug en altijd goed
voor spektakel!! Als bokser heeft hij 2 partijen gehad en allebei gewonnen op ko! Zijn sterke punten zijn goede dekking, ko power in de handen, een goede combinatie vermogen en heeft verrassingen in huis!
Stanley Witteling is een bokser die veel amateur partijen achter de rug heeft en 8 profpartijen gebokst heeft tegen goede tegenstanders. Hij heeft ko power in beide handen, is lichamelijk ontzettend sterk, heeft een hoop ervaring en ook een goede combinatie in huis!
Dit wordt een partij over 6x3 min en ik ben benieuwd wie jullie als winnaar zetten!!!

We houden het er vandaag hierbij de volgende morgen of overmorgen bespreken we Soda versus Talal en Aaron versus Farouni!!!!!

Groetjes nordin

terug naar weblog

We hebben 163 gasten en geen leden online

Like many web and e-commerce sites, FightingNordin.com uses cookies to "recognize" your Internet browsing in order to display information that is relevant to you and to cache
some elements of the web site and services to improve their performance.