Home

Hallo allemaal,

Hier het laatste nieuws betreffende het Big Boss Boxing programma. Nog een paar dagen en dan is het zover!
Allereerst twee mededelingen:
1. Het slechte nieuws: Farouni heeft zijn rib gebroken dus die kan niet boksen!
2. Het goede nieuws: vervanging voor Farouni gevonden: Jackson Osei Bonsu uit Belgie.
Met deze vervanger voor Farouni kunnen we toch nog een wereldpartij aanschouwen! Dit wil natuurlijk niemand
missen!

Jackson Osei Bonsu
Jackson heeft 14 partijen gebokst waarvan 12 op KO gewonnen, 1 gewonnen op punten en 1 partij verloren. Jackson's sterke kanten zijn dat hij loei hard slaat met beide handen, hij heeft een karakter waar je u tegen zegt en zijn conditie is goed voor 100 ronden! De zwakkere kanten van Jackson zijn dat hij niet snel is en niet beweegt!

Esther Schouten vs Julliet Winter!
Julliet Winter is een engelse en je weet dat Engelsen vechters zijn! Ze is bikkelhard en gaat tot het einde! Julliet bezit een hele goede dekking, harde stoten en meer dan genoeg conditie!
Esther Schouten is de wereldkampioene!!!
Een thuiswedstrijd voor Esther Schouten! Esther bezit de eigenschappen van een ware vechter! Ze is snel met haar handen, kan goed bewegen, combineert goed en heeft er ontzettend veel zin, omdat ze in nederland bokst!
Dus....wie wordt het???

Renee Prins vs Hans Jansen
Renee Prins heeft al 26 prof partijen achter de rug en is dus ervaren. Hij kan goed bewegen, kan goed combineren en vecht zijn beste partijen tegen rechts voor staande boksers!!
Hans Jansen Zo'n rechts voor staande bokser is Hans! Een beweeglijke bokser en zeer explosief! Hans heeft 15 partijen gebokst en gewonnen.
Wie gaat er als winnaar naar huis?

Dan hebben we nog een amateur programma:
In totaal 4 partijen waaronder twee boksers die deze zomer naar Athene gaan om hun prestaties op de Olympische Spelen te laten zien. Jullie kunnen dus vast een voorproefje zien van The Olympische Spelen met Serdjouk en Wendell Ross.
Dan is er nog een A-partij tussen Innocent en Faissal!
Innocent is Mike Tyson in het klein: sterk, beweeglijk bovenlichaam, KO in beide handen genoeg conditie voor een spetterende partij!
Faisal is snel, heel snel, beweeglijk met zijn voeten en bovenlichaam en ook hij bezit een zeer goede conditie.
Beide bokers hebben elkaar eerder in de ring gezien, toen won Innocent op punten, maar Faisal had zijn hand geblesseerd in de partij. Een spannende rematch dus!
Persoonlijk hoop ik dat ze na deze partij allebei prof worden, want dan hebben we er twee toppers bij!

Ik heb met plezier mijn deel aan het Big Boss Boxing evenement geleverd. Wat mij betreft zijn de matches zeer succesful en kan een ieder volop genieten van veel boksspectakel aanstaande zaterdag.

Tot zaterdag!

Nordin ben Salah

terug naar weblog

We hebben 197 gasten en geen leden online

Like many web and e-commerce sites, FightingNordin.com uses cookies to "recognize" your Internet browsing in order to display information that is relevant to you and to cache
some elements of the web site and services to improve their performance.