Hallo mensen,

Alles goed met jullie?

Vandaag behandelen we de volgende 2 wedstrijden van de Big Boss Boxing.

Radmillo Soda vs Talal
Talal is een jongen uit Den Haag. Hij traint bij Louatie: een oud europees kampioen!! Talal heeft 16 prof partijen achter de rug en is een jongen met een groot hart gaat maar door hij is niet snel en heeft geen ko in handen maar net zoals ik gaat hij door tot de dood!!
Soda heeft 8 partijen achter de rug dus de helft minder van talal!!! Ook soda is niet snel, heeft een goed combinatie vermogen en een goed bovenlichaam beweging en ook een ijzer wil!!
Dit wordt een hele leuke partij let op mijn woorden!!

Mohamed el Farouni vs Regillo Aaron
Farouni komt uit den haag en traint bij De Haagse Directe onder leiding van Chris van Veen. Farouni heeft een lange amateur carriere achter de rug en is verscheidene keren Nederlands kampioen geweest. Als prof heeft hij er 3 gehad en allemaal gewonnen. Hij is snel, beweegt heel veel zo wel op benen als bovenlichaam, hij is een intelligente bokser die goed kan combineren en bovendien een goede jab heeft!!! Zijn conditie is ook altijd goed!!
Aaron heeft niet zoveel amateur partijen achter de rug. Aaron heeft 6 prof partijen gehad en deze ook allemaal gewonnen. Hij is snel erg snel! Heeft ko power! Goed bovenlichaam beweging, combinatie vermogen en het is ook een uitgesproken intelligente bokser.
Ook dit wordt een top partij!!

Nou mensen laat me weten wat jullie er van denken!

Groetjes nordin

terug naar weblog

We hebben 219 gasten en geen leden online

Like many web and e-commerce sites, FightingNordin.com uses cookies to "recognize" your Internet browsing in order to display information that is relevant to you and to cache
some elements of the web site and services to improve their performance.