Hallo allemaal,
Lang niks van me laten horen. Ik voelde me niet zo lekker. Het gaat nu beter en ik ga jullie vertellen wat er is gebeurd!!
Terug naar 6 sept de dag van de wedstrijd. Zoals jullie weten heb ik de wedstrijd
gewonnen. Hoe ging het? Ik vond het persoonlijk een lastige partij ik heb gebokst op een manier waar ik zelf niet zo van hou maar ja het was effectief in deze situatie! Vanaf het begin heb ik veel met me jab gewerkt en vervolgens met mijn rechtse veel bewogen en op afstand gewerkt!! Of de partij zwaar was? Qua klappen niet! Qua moe zijn wel, ik was stuk na de 12e ronde!!! Ik heb 2 keer noemenswaardige klappen gehad dat was in de 1ste ronde toen dacht ik "opassen jongen" en in de 12e ronde kreeg ik zo een harde beuk die ik gelukkig opving met mijn voorhoofd dat ik werkelijk dacht dat hij last van zijn hand moest hebben!!! Voor de rest had ik dit keer geen plekken op mijn hoofd dus dat betekent dat ik niet veel klappen heb gehad! Na de westrijd moet je een doping test doen. Ik ging douchen, dronk snel een liter water op zodat ik snel zou plassen want dat gaat meestal niet zo vlot na zo een wedstrijd!!! Dus nog meer drinken en opeens werd ik misselijk, moest ik overgeven en nog een daarna nog eens overgeven! Toen dacht ik dus dat er wat fout zat!
Ik heb mijn doping test gedaan en we zijn toen naar het ziekenhuis gegaan, in de ziekenauto heb ik nog een keer overgegeven. In het ziekenhuis hebben we een CT scan gemaakt. Uit de foto's bleek dus dat ik een vlek bloed ter grootte van mijn vuist (ik heb een kleine vuist hoor!!!) in de rechterhelft van mijn achterhoofde had. Dat hoeft niet perse levensgevaarlijk te zijn maar het zou wel kunnen. Dus moest ik 4 dagen op de intensive care blijven in het ziekenhuis van Erfurt. Ik moet er bij zeggen dat ik in die vier dagen geen last heb gehad van mijn hoofd of van andere dingen. Op woensdag hadden ze een plek geregeld in het Waterland Ziekenhuis van Purmerend. Ik werd met een klein vliegtuigje en twee dokters naar Schiphol gevlogen en vandaar met een ambulance naar Purmerend gebracht. En toen begon de ellende pas echt!
Ik werd in quarantine in een kamertje gestopt wat overigens heel normaal is als je in het buitenland in het ziekenhuis hebt gelegen, want dan kan je een of ander virus bij je dragen dat schadelijk is voor de zieken en zwakken in het ziekenhuis! Dus iedereen die bij me binnenkwam moest beschermende kleding aan en ook bescherming om hun haar, schoenen en voor hun mond. Maakt niets uit...het is te begrijpen! Vrijdag kwam de dokter eindelijk langs en vertelde me dat ik tot maandag moest blijven omdat ze dan pas de uitslag zouden hebben van het onderzoek (ivm virus)! Daar had ik dus echt geen trek in, dus ik zei dat ik naar huis wou, want thuis zou ik beter verzorgd worden. De dokter vond het goed dus die vrijdag ging ik naar huis.
De volgende dag (zaterdag) begon ik last te krijgen van mijn rug en lopen ging erg moeilijk. Zondag werden deze klachten erger en maandag was de pijn op een hoogtepunt gekomen! Mijn broer kwam bij me en zei:" Nor kom we gaan een stukje lopen want je ligt alleen maar en misschien heb je daarom zo een last van je rug". Daar had ik dus helemaal geen zin in, maar ja hij bleef zeuren dus gaf ik maar toe en gingen we dus gezellig wandelen. Dat ging goed tot een meter of 20 en toen ze ik tegen mijn broer dat we terug moesten anders kon hij me gaan tillen!!!

wordt vervolgd..

 

terug naar weblog

We hebben 235 gasten en geen leden online

Like many web and e-commerce sites, FightingNordin.com uses cookies to "recognize" your Internet browsing in order to display information that is relevant to you and to cache
some elements of the web site and services to improve their performance.